Nederlands  Engels
 


Demo Burundi Drums
YouTube filmpje

Slagerij van Kampen en Rhythm for Revival
YouTube filmpje

Afrikadag
YouTube filmpjeLinks
Slagerij van Kampen "Al vroeg was ik onder de indruk van de Burundi Drummers, ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik het voor het eerst hoorde. Later kwam ik er weer ergens mee in aanraking en werd meteen opnieuw gegrepen door deze unieke manier van unisono drummen, er ging een enorme oerkracht van uit. Ik wilde ook zulke muziek maken, met die zelfde expressie. Ik zocht mensen bij elkaar en zo is Slagerij van Kampen ontstaan, ons spel is inderdaad eigenlijk helemaal gebaseerd op deze manier van spelen. Ik ben de Burundi Drummers daar nog steeds dankbaar voor."
Willem van Kruijsdijk, oprichter en artistiek leider Slagerij van Kampen
 Afrikanieuws Voor iedereen die iets met Afrika heeft.
 Ontwerpster logo Marlieke Overmeer: "Met ernst en licht geef ik uitdrukking aan mijn beelden en ideeën, op zoek naar het ware verhaal, de passende lijn. Dat doe ik in mijn schilderij, object, installatie en performance."
Kamerkoor Mnemosyne uit Nijmegen is een vocaal ensemble van 35 zangers en zangeressen dat in 1987 werd opgericht door Caroline Westgeest en tot 2011 onder haar leiding stond.

 

Admin login