Nederlands  Engels
Slagerij van Kampen
Ambassadeur
Agenda


Demo Burundi Drums
YouTube filmpje

Slagerij van Kampen en Rhythm for Revival
YouTube filmpje

Afrikadag
YouTube filmpjeSlagerij van Kampen

 
Maandag 15 oktober 2012, De la Mar Theater Amsterdam: aftrap samenwerking Slagerij van Kampen en Rhythm for Revival.


Slagerij van Kampen is: virtuositeit, originaliteit, grootse percussie! Een spektakel van deze virtuoze originele slagwerkgroep mag je niet missen. Kijk op:

 

www.slagerijvankampen.nl

 

of zie de lijst van optredens in de agenda.

 

Willem van Kruijsdijk, oprichter en artistiek leider Slagerij van Kampen:

'Al vroeg was ik onder de indruk van de Burundi Drummers, ik moet een jaar of twaalf zijn geweest toen ik het voor het eerst hoorde. Later kwam ik er weer ergens mee in aanraking en werd meteen opnieuw gegrepen door deze unieke manier van unisono drummen, er ging een enorme oerkracht van uit. Ik wilde ook zulke muziek maken, met die zelfde expressie. Ik zocht mensen bij elkaar en zo is Slagerij van Kampen ontstaan, ons spel is inderdaad eigenlijk helemaal gebaseerd op deze manier van spelen. Ik ben de Burundi Drummers daar nog steeds dankbaar voor.'

 

Slagerij van Kampen is ambassadeur voor Rhythm for Revival.

Admin login