Nederlands  Engels
Nieuws
Archief 2018
Archief 2016
Archief 2012
Archief 2011


Demo Burundi Drums
YouTube filmpje

Slagerij van Kampen en Rhythm for Revival
YouTube filmpje

Afrikadag
YouTube filmpjeNieuws
Bijzondere actie basisscool De Rots
11 april 2018

Op 13 maart 2018 hebben leerlingen van basisschool De Rots te Ede een bijzondere actie gehouden ten bate van ons project in Burundi. Samen met leerkracht Marieke de Visser, onze voorzitter Johan de Visser en Claude Ciza hebben zij een trommelvoorstelling voorbereid. In de grote AH XL van Ede mochten zij het spektakel opvoeren.

 

Zie ook het prachtige filmpje: https://youtu.be/2UHLzmH_z00

 
Slagerij van Kampen Ambassadeur
15 februari 2018

Slagerij van Kampen ook in 2018 ambassadeur van Rhythm for Revival

Sinds 2012 is Slagerij van Kampen ambassadeur van Rhythm for Revival. Tijdens elk optreden vraagt de band aandacht voor de projecten in Burundi. En tijdens de pauze van alle optredens is er een collecte in de stand van de band. Ook dit jaar heeft deze wereldvermaarde band besloten om onze ambassadeur te zijn. Een spektakel van deze virtuoze originele slagwerkgroep mag je niet missen. Kijk op www.slagerijvankampen.nl voor de agenda of klik op onderstaande flyer.

 
Slagerij van Kampen slaat de trom voor 10 jaar Rhythm for Revival
22 juni 2016

Op 18 november vieren Slagerij van Kampen en de Stichting Rhythm for Revival met een spetterend concert het 10 jarig bestaan van de Stichting. Deze Stichting ondersteunt in Burundi tambourprojecten. Tijdens de opleiding tot tambourinaire (drummer) worden kinderen geresocialiseerd en met elkaar verzoend, ongeacht hun etnische afkomst. Naast het goed leren trommelen, dansen, hoog springen en zingen krijgen alle kinderen en jongeren voorlichting over hygiëne, voeding en over de preventie van Aids. Inmiddels zijn er al meer dan 6000 kinderen opgeleid en zijn er in- en rondom de hoofdstad van Burundi, Bujumbura, 8 trommellesplaatsen. Slagerij van Kampen is inmiddels al 4 jaar ambassadeur van de Stichting. Ook heeft manager Eric Dieteren namens Slagerij van Kampen de lesplaatsen in Burundi bezocht, en heeft hij samen met de Stichting nauw contact met de leider van de lesplaatsen, Felix Niyonkuru.
Voor het  vieren van het 10 jarig bestaan van de Stichting komt Felix naar Nederland, waar Slagerij van Kampen op 18 november een concert geeft in Stadsschouwburg Nijmegen. Voor deze gelegenheid zal Felix ook nog op het podium verschijnen, en zullen de Afrikaanse en westerse slagwerkers samensmelten tot één geheel!
De voorstelling begint om 20.00 uur.
Kaarten zijn te bestellen via: www.stadsschouwburgendevereeniging.nl
Voor meer informatie zie:
www.slagerijvankampen.nl

 
Admin login