Nederlands  Engels
Nieuws
Archief 2019
Archief 2018
Archief 2016
Archief 2012


Demo Burundi Drums
YouTube filmpje

Slagerij van Kampen en Rhythm for Revival
YouTube filmpje

Afrikadag
YouTube filmpjeNieuws - Archief 2018
Beursvloer
13 november 2018

Op 5 november 2018 nam onze secretaris Caroline Westgeest deel aan de ‘Beursvloer van het Rijk van Nijmegen’: ‘Op de Beursvloer bieden we maatschappelijke organisaties en bedrijven de kans om iets voor elkaar te betekenen. Knelpunten van verenigingen en stichtingen op het gebied van Menskracht, Materialen en Middelen worden door het bedrijfsleven opgelost met gesloten beurs. In één of twee uur tijd onderhandelen ze samen over vraag en aanbod. Verenigingen en stichtingen bieden op hun beurt een tegenprestatie die past bij het karakter van hun organisatie en de match met het betreffende bedrijf’.

Onze secretaris had maar liefst drie matches!  Zie hieronder de match met de ‘Sesamacademie’.

 

Verslag Beursvloer:

https://vimeo.com/299260554

http://www.rijkvannijmegenuitdaging.nl/activiteiten/beursvloer/

 
Slagerij van Kampen ambassadeur
4 november 2018

Sinds 2012 is Slagerij van Kampen ambassadeur van Rhythm for Revival. Tijdens elk optreden vraagt de band aandacht voor de projecten in Burundi. In de pauze en na afloop van alle optredens is er een collecte in de stand van de band.

Ook dit jaar heeft deze wereldvermaarde band besloten om onze ambassadeur te zijn. Een spektakel van deze virtuoze originele slagwerkgroep mag je niet missen. In het seizoen 2018-2019: Toccata da Fuga – letterlijk: ‘aangeraakt door vlucht’. In deze show speelt de samensmelting van culturen door de overweldigende oerdrift van de drums een grote rol. Klik voor de meest actuele lijst van optredens op www.slagerijvankampen.nl.

 flyer Toccata da Fuga  agenda Toccata da Fuga

 
Bijzondere actie basisschool De Rots
11 april 2018

Op 13 maart 2018 hebben leerlingen van basisschool De Rots te Ede een bijzondere actie gehouden ten bate van ons project in Burundi. Samen met leerkracht Marieke de Visser, onze voorzitter Johan de Visser en Claude Ciza hebben zij een trommelvoorstelling voorbereid. In de grote AH XL van Ede mochten zij het spektakel opvoeren.

 

Zie ook het prachtige filmpje: https://youtu.be/2UHLzmH_z00

 
Slagerij van Kampen Ambassadeur
15 februari 2018

 

Sinds 2012 is Slagerij van Kampen ambassadeur van Rhythm for Revival. Slagerij van Kampen blijft ook in 2018 ambassadeur van Rhythm for Revival.

Tijdens elk optreden vraagt de band aandacht voor de projecten in Burundi. En tijdens de pauze en na afloop van alle optredens is er een collecte in de stand van de band. Ook dit jaar heeft deze wereldvermaarde band besloten om onze ambassadeur te zijn. Een spektakel van deze virtuoze originele slagwerkgroep mag je niet missen. Kijk op www.slagerijvankampen.nl voor de agenda of klik op onderstaande flyer.

 
Admin login